Hästmassörsbil…?

Som hästmassör kör jag runt till olika stall på mer eller mindre farbara vägar. Har idag en Suzuki Grand Vitara, superbra, tålde t o m en krock med älg i vintras, men den börja bli lite sliten. Fick nu tips om en bil – Dacia Duster – som jag aldrig hört talas om. Med så lågt pris att jag nästan bli misstänksam…  Försöker nu bli en av testpiloterna för den här bilen. http://smartsontestpilot.se/dacia-duster/bli-testpilot/
Och blir jag det, jag då kommer den verkligen få visa vad den går för. 😉

Här är mer info om bilen. Ganska snygg, fakiskt:http://www.youtube.com/watch?v=JYnZbCKibC8

Om Pia Schiller

Uppskattar ärlighet, mod och generositet. Avskyr snålhet och hämndbegär. Gör allt jag kan för att leva i nuet och behålla min ödmjukhet och nyfikenhet.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hästmassörsbil…?

  1. fypiliavnas skriver:

    Amupacus lo evepecemu abih bude ob pik u, uxigabid way..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s