Äntligen! Efter mycket arbete, pandemi och en massa annat är nu webbkursen ”Grundkurs i Uppbyggande system med Pia & Susanne” klar. Kursen bygger på SWUS, Susanne Widners Uppbyggande System, tillsammans med min hästkunskap som hästmassör.  

Susanne och jag vill att fler ska få tillgång till våra gemensamma erfarenheter och kunskap om hur man kan träna hästen uppbyggande på ett skonsamt sätt. Därför har vi tagit fram en webbkurs. Den kan ju all få tillgång till, oavsett var du bor i landet.

Vår grundkurs i det uppbyggande systemet ger dig en bas att utgå ifrån när du ska träna din häst. Det handlar om att sätta mål, analysera vad du och din häst behöver för att nå målet, ta fram en träningsplan som du utvärderar regelbundet.

Men fungerar det verkligen, kanske du tänker? Ja, det gör det. Susanne har jobbat med SWUS i över två decennier och kan berätta om otaliga hästar som har blivit starka och välbalanserade med uppbyggande träning enligt det här systemet.

Jag är diplomerad i SWUS och har sedan ett par år börjat hjälpa några av mina kunder att träna enligt det uppbyggande systemet. Jag är själv förvånad över hur snabbt hästarna gör framsteg.  

Välkommen att läsa mer om Grundkurs i det Uppbyggande systemet.